Futurehome

Er du installatør? Klikk her for mer informasjon

spar energi og penger

Strøm
Kontroll

StrømKontroll™ er den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt. Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen.

Med StrømKontroll™ fra Futurehome reduserer du strømforbruket ditt med flere tusen kroner i året. I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova.

Kontakt din elektriker for å komme i gang!

01.

Bestill en installasjon

Bestill en installasjon her eller kontakt din lokale elektriker. Du vil så kontaktes for å sette opp en installasjon slik at du kan komme i gang med StrømKontroll™.

02.

Få alt installert av en fagperson.

StrømKontroll™ installeres av en elektriker og du vil kunne spare strøm fra første stund. Få med faktura fra elektriker, både for StrømKontroll™ og for arbeidet, slik at du senere kan søke om støtte fra Enova.

03.

Spar strøm og penger

Når du har fått StrømKontroll™ installert begynner systemet med å justere forbruket slik at strømmen blir brukt mer effektivt. Slik sparer du både strøm og penger.

04.

Få Enovastøtte

Ved å søke støtte fra Enova vil du få tilbake 35% på investeringen din, opptil 10 000kr, i tillegg til at du kan spare flere tusen i året.

Kontakt elektriker fra Elfag for å installere StrømKontroll™

Finn en elektriker

Søk basert på: