Futurehome

Er du installatør? Klikk her for mer informasjon

spar energi og penger

Strøm
Kontroll

StrømKontroll™ er den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt. Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen.

Med StrømKontroll™ fra Futurehome reduserer du strømforbruket ditt med flere tusen kroner i året. I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova.

Kontakt din elektriker for å komme i gang!

Spar enda mer med smart elbillader.

Dersom du skal eller har installert elbillader i løpet av de siste 20 månedene fra du søker vil du også kunne få støtte fra Enova for denne investeringen. Dette gjelder for elbilladere som kan kobles til Futurehome systemet og styres i Futurehome appen:

Easee lader / Zaptec lader / Defa lader
Enova-støtte for elbillader er en del av Enova sin støtte for smart strømstyring.
01.

Bestill en installasjon

Bestill en installasjon her eller kontakt din lokale elektriker. Du vil så kontaktes for å sette opp en installasjon slik at du kan komme i gang med StrømKontroll™.

02.

Få alt installert av en fagperson.

StrømKontroll™ installeres av en elektriker og du vil kunne spare strøm fra første stund. Få med faktura fra elektriker, både for StrømKontroll™ og for arbeidet, slik at du senere kan søke om støtte fra Enova.

03.

Spar strøm og penger

Når du har fått StrømKontroll™ installert begynner systemet med å justere forbruket slik at strømmen blir brukt mer effektivt. Slik sparer du både strøm og penger.

04.

Få Enovastøtte

Ved å søke støtte fra Enova vil du få tilbake 35% på investeringen din, opptil 10 000kr, i tillegg til at du kan spare flere tusen i året på strømregningen.

Strøm

Kontroll™

StrømKontroll™ gir deg oversikt og kontroll over to av de store lastene i hjemmet ditt, varmtvannsberederen og gulvvarmen. For å redusere strømregningen mest effektivt er det viktig både å redusere strømforbruket i de dyre timene av døgnet samt fordele strømforbruket over flere timer. På denne måten reduserer du ikke bare strømprisen du betaler, men også nettleien.

Smarthub

Hjernen og hjertet i det smarte hjemmet. Smarthuben kobler sammen alle de smarte produktene i hjemmet ditt. Dette er huben som muliggjør energismarte hjem.

Smarthub

Se produkt >

HAN-sensor

Se produkt >

Termostat

Se produkt >

16A relé

Se produkt >

HAN-Sensor

HAN-sensoren måler strømforbruket ditt i sanntid, samtidig som den gir historisk data. Husk å ringe nettlselskapet for å åpne HAN-porten før installasjon.

Termostat

Termostaten lar deg styre varmen i hjemmet ditt, både fra termostaten og fra appen. Med et tidløst design, som passer rett inn i norske veggbokser, hjelper termostaten deg med å styre varmen på en smart måte.

16A relé

Med 16A relé kan du enkelt styre varmtvannsberederen din slik at den ikke varmer opp vannet når det er dyrest strøm. Reléet kan også brukes til brytere eller lignende.

Smarthub

Se produkt >

Hjernen og hjertet i det smarte hjemmet. Smarthuben kobler sammen alle de smarte produktene i hjemmet ditt. Dette er huben som muliggjør energismarte hjem.

HAN-sensor

Se produkt >

Med HAN-sensoren kan man se strømforbruket sitt i sanntid samt historisk data. Videre tillater HAN-sensoren sammen med Smarthuben å automatisere hjemmet etter totalt effektforbruk. På grunn av dette utgjør de et fantastisk utgangspunkt for en smart strømstyringspakke.

Termostat

Se produkt >

Den smarte termostaten hjelper deg å regulere temperaturen i rommet etter ditt behov. I tillegg til de kjente funksjonene som kalenderstyring, frostsikring og nattsenking kan du kontrollere varmen etter totalt effektforbruk for å spare penger med de nye nettleietariffene. Termostaten kan også brukes på hytta og slås på før du reiser hjemmefra så du får en varm velkomst.

16A relé

Se produkt >

Det smarte reléet installeres skjult i vegg eller boks og brukes til å styre laster som f.eks. varmtvannsbereder eller varmeovner. Reléet har innebygget strømmåler så du kan se nøyaktig hvor mye strøm du bruker på den tilkoblede lasten. Dette er nyttig for å flytte de store lastene til billigere timer av døgnet, og for å jevne ut det totale effektforbruket i hjemmet for å spare penger med de nye nettleietariffene.

StromKontroll fra Futurehome

Kontakt elektriker for å installere StrømKontroll™